KITTNER на изложението MachTech & InnoTech 2018

KITTNER Anlagen- und Maschinenbau ще участва на изложението MachTech & InnoTech Expo 2018, което се провежда в Интер Експо Център- София в периода 26 -29 Март 2018 г. – зала 3, щанд С10.
MachTech & InnoTech Expo 2018 е единственият бизнес форум в страната, където се провеждат бизнес срещи между български и международни компании в сферата на индустриалните машини и оборудване. Изложението привлича български и чуждестранни специалисти, желаещи да се запознаят с развитието на новите машини и технологии в сферата на металообработката.
Това ще е първо участие на KITTNER на изложението, като на площ от 30 кв.м. ще бъдат представени Миячна машина за малки детайли BC Turbo, Миячна машина за лагерни гривни, Машина за измиване на малки детайли под високо налягане (HP). Целта на участието е да се покажат машините, които имат приложение в автомобилната индустрия, машиностроенето и сервизните автомобилни услуги. Посетителите ще могат да се запознаят отблизо с машините и ползите, които те имат, а именно качествена изработка, енергийна ефективност, ниски експлоатационни разходи.
Машина за измиване на малки детайли под високо налягане (HP) осигурява ефективно ръчно почистване и обезмасляване на замърсени детайли. Система за работа с еко препарат, разграждащ масло и замърсявания по естествен път. Машината работи и с други препарати. Изработена е от неръждаема стомана и има изолиран резервоар с цел енергоспестяване. Вертикално отварящ се ергономичен капак, товароносимост до 350 кг, вътрешно LED осветление, вентилатор за изсмукване на парите и четка за измиване с ниско налягане. Машината е изработена съгласно CE-изискванията, EU- и USDA регламенти.
Миячна машина за лагерни гривни за ефективно измиване с една зона за основно миене. Моторно задвижена транспортна лента придвижва лагерните гривни- възможност за регулиране на скоростта в интервала 1,4 до 2,8 м/мин. Автоматично пълнене на машината с вода, ръчно добавяне на миещ препарат преди старта на миещия процес. Резервоарът на машината е оборудван с вадещо се сито с големина на отворите 1,5 мм. Опция за включване на маслоотделител. Корпусът на машината е изработен от неръждаема стомана, материал 1.4301. Машината е изработена съгласно CE- изискванията, EU- и USDA регламенти.
Миячна машина за малки детайли BC Turbo за ефективно почистване и обезмасляване чрез биоремедиация в комбинация от автоматизирано и ръчно почистване. Осигурява оптимален почистващ ефект, благодарение на качествата на биотечността и автоматизираната система под налягане от 4 бара във въртящ се барабан. Ръчното почистване става с вградена четка без включване на автоматичния режим. Ергономичен пистолет с бутон за бързо освобождаване на почистващата четка и струйник, в който може да се включи пневматичен накрайник за обдухване на почистените детайли. Таймер за настройка на времето, вградена защита при инцидентно стартиране без течност. Машината е изработена съгласно CE-изискванията, EU- и USDA регламенти.

On March 1, 2018, posted in: Past Events, Press by