Kittner на изложението parts2clean 2017

Kittner Anlagen- und Maschinenbau ще участва на изложението parts2clean 2017 в Щутгарт, Германия от 24-ти до 26-ти октомври 2017. Посетителите могат да ни намерят в хале 5 щанд 5C11.

Това е първо участие на Kittner на изложението parts2clean 2017 – Международно изложение за почистване на индустриални части и повърхности. Според организаторите, събитието тази година ще бъде едно от най-силните в 14-годишната история на изложението с над 200 изложители.

На това изложение Kittner ще представи Миячна машина за лагерни гривни 2261004. Машината е предназначена за бързо и ефективно измиване на лагерни гривни с една зона за основно миене. На изхода на машината е монтиран обдухващ нож, с чиято помощ се отстранява основното количество вода, останало по лагерните гривни след измиването им. Транспротирането на лагерните гривни през машината се осъществява чрез моторно задвижена неръждаема транспортна лента. Скоростта на транспортната лента може да се регулира в интервала от 1,4 до 2,8 м/мин. Пълненето на машината с вода е автоматично, добавянето на подходящ миещ препарат се осъществява ръчно, преди старта на миещия процес. Резервоарът на машината е оборудван с вадещо се сито с големина на отворите 1,5 мм, което задържа по-големи замърсители. Машината има подготовка за включването на маслоотделител.

Kittner Anlagen- und Maschinenbau очаква с нетърпение възможността да срещне настоящите си клиенти и да спечели доверието на нови.

On July 12, 2017, posted in: Latest News, Past Events by