Киттнер със специална награда от представителите на SolidWORKS за България

Споделен инженерен опит и приятелство между колеги  

На събитието  присъстваха машинни инженери, мениджъри и технически специалисти, които споделиха идеи и се похвалиха със своите постижения  при използването на SOLID WORKS и PDM решения.

Тази година представители от екипа на Киттнер бяха изпълнителния директор – инж. Димитър Лалов и двама дизайнери – инж. Данаил Пенелов и инж. Костадин Хаджийски.

В началото те представиха историята на фирмата, която вече 25 години развива и налага своите машини на световния пазар. Основно място в презентацията им беше отделено на предимствата при използването на SOLIDWORKS продукти, на преминаването към мрежови лицензи и на резултатите от внедряването на PDM в Киттнер. Те определиха  PDM   като начин на мислене за постигане на  стандартизация, оптимизация и повторяемост на процесите. Не скриха ентусиазма  си от използването му за създаване на прегледна  и многоезична инженерна документация.  Сравниха състоянието на клиентската документация преди и след  внедряването на PDM и откриха огромни разлики.

„Посоката, в която се движим, е правилна – сподели инж. Лалов – това, което се стремим да постигнем е интегрираната работна среда  и възможност за ефективно споделяне на проектните данни не само вътрешно фирмено, но и с нашите клиенти и партньори.  В тази посока се движат и изискванията на пазара – дигитализация и интеграция. Ние не се страхуваме от предизвикателствата и използваме утвърдени  софтуерни решения като трамплин за развитие на компанията.“

Киттнер Анлаген-унд Машиненбау ЕООД получи  специално-изработена награда за ефективно използване на продуктите от портфолиото на SOLIDWORKS за проектиране, управление, техническа комуникация и симулации.

Част от презентацията на Киттнер Анлаген-унд Машиненбау ЕООД